Errante
Στο café του Νομισματικού Μουσείου
την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018
Στις 9 μ.μ.



Δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, ο Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί και ο Τάσος Μισυρλής στο βιολοντσέλο, συναντούν τον Θανάση Καραμίντζιο στην κιθάρα για μια μοναδική βραδιά βουτηγμένη στη μελαγχολία και το πάθος του τάνγκο. Θα τους απολαύσουμε την Πέμπτη 17.05 στις 9 μ.μ. στο café του Νομισματικού Μουσείου.


Η ψυχή του σχήματος, ο Θανάσης Καραμίντζιος, έχει παρουσιάσει για χρόνια τη μουσική του σε θεατρικές παραστάσεις στο Βερολίνο (παράσταση “Der Rächer” του Edgar Wallace στο ACUD THEATER BERLIN με τη θεατρική ομάδα apT του πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου). Με το συγκρότημα του έχει κάνει live εμφανίσεις σε καφέ, θέατρα και συναυλιακούς χώρους του Βερολίνου και της Βουδαπέστης, όπως και στο "Karneval der Kulturen" 2015, το μεγαλύτερο open air festival του Βερολίνου.

Από το 2017 παρουσιάζει τη μουσική του με το συγκρότημα
ERRANTE έχοντας σαν βάση τη Θεσσαλονίκη. Το στυλ της μουσικής τους είναι post- Piazzola τάνγκο, βαλς, swing. Η μουσική τους έχει χαρακτηριστεί και σαν soundtrack για ταινία που δεν έχει γυριστεί.

Οι ERRANTE έχουν εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη (Μπενσουσάν Χαν, Tabya, Ζώγια, Ακυβέρνητες Πολιτείες, Πολυχώρος ΕΝΩ), στην Αθήνα (Γκαλερί Δημιουργών) και στο Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών. Ο Θανάσης Καραμίντζιος εμφανίστηκε με εξαιρετικούς Ρώσους μουσικούς σε γνωστά κλαμπ της Ρωσίας το φθινόπωρο του 2017 και το Μάρτιο του 2018 (More Vnutri στη Μόσχα και Klub Griboedobov στην Αγία Πετρούπολη), στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Γλωσσολογίας της Μόσχας ενώ πάνω σε μουσική του έχει κάνει χορογραφία η Olga Pshenitsyna, χορογράφος του θεάτρου Μπολσόι.




Παίζουν:
Θανάσης Καραμίντζιος |κιθάρα
Τάσος Μισυρλής | βιολοντσέλο
Κυριάκος Γκουβέντας | βιολί






Also check: 


"Ανέφικτη ομορφιά": www.facebook.com/errantemusic/videos/634694756654709/




Συνεντεύξεις:

"H μουσική του συναρπάζει, αιχμαλωτίζει, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο" (Περιοδικό Krasota Balkan - Μόσχα http://krasotabalkan.ru/grecheskiy-kompozitor-afanasios-kara/) 





Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067
Info:
Νομισματικό Μουσείο | Πανεπιστημίου 12, Αθήνα | 210 3610067 |e.nma.garden@gmail.com

***
Επικοινωνία,- Προβολή στα ΜΜΕ
Ιωάννα Πεπελάση. 6972885699 | Ε. nma.garden@gmail.com
Θεοδώρα Παπανικολάου. 6977310382 | Ε. nma.garden@gmail.com

Χορηγός επικοινωνίας: www.jazzonline.gr      


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

JAZZ TRIO | Αφιέρωμα στην Έλλα Φιτζέραλντ