Μετράμε αντίστροφα πια για τη νέα χρονια που θα ξεκινήσει μ' ένα "Πέταγμα"! 🎶
Αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου προσωπικού δίσκου της νεαρής ερμηνεύτριας Kassioni Teti, που έρχεται να μοιραστεί μαζί μας στις 4 Ιανουαρίου 2018 τις προσωπικές της μελωδίες και τα αγαπημένα της ακούσματα.
Η ερμηνεύτρια, με ιδιαίτερη αγάπη στην έθνικ και έντεχνη ελληνική μουσική, μας έχει συνηθίσει σε μουσικές παραστάσεις που μαγεύουν, συγκινούν και μας ταξιδεύουν στις μουσικές του κόσμου.
Εκτός από τις δικές της συνθέσεις, θα ακούσουμε τραγούδια της Edith Piaf, της Chavela Vargas, του Astor Piazzola, του Jacques Brel, της Luz Cazal και άλλων σπουδαίων ερμηνευτών και μουσικών της παγκόσμιας σκηνής, τραγούδια από τις χώρες των Βαλκανίων αλλά και από τη Ελλάδα. Πολυρρυθμία, πάθος και ζωντάνια θα μας παρασύρουν σε τόπους μακρινούς και ονειρεμένους.
Συνταξιδιώτες της οι εξαιρετικοί μουσικοί, Πάνος Τσίγκος στο πιάνο και Γιώργος Αθανασίου στην κιθάρα.
Το café του Νομισματικού Μουσείου είναι ένας από τους σταθμούς στο ταξίδι της Τέτης και των μουσικών της που έχουν ήδη παίξει και σε άλλες σημαντικές σκηνές στην Αθήνα, σε επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. (Half Note Jazz Club, Ρυθμός Stage, Ίδρυμα Ρουμάνικου Πολιτισμού - Βουκουρέστι Ρουμανίας υπό την αιγίδα της ελληνικής πρεσβείας, Athens Garden Festival , Μέγαρο Γκύζη Σαντορίνης, Φεστιβάλ Μικρό Παρίσι των Αθηνών, κ.ά).

Also check:
https://www.youtube.com/channel/UCY3_niGCjBb-aoA3ZW-hV9A https://www.youtube.com/watch?v=l1pvX5X6qLQ https://www.youtube.com/watch?v=TjR7Q1Ve3SY http://tetikassioniquartet.wixsite.com/website/about https://goo.gl/1Rzv91
Παίζουν οι:
Τέτη Κασιώνη | φωνητικά
Πάνος Τσίγκος | πιάνο
Γιώργος Αθανασίου | κιθάρα


Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210 3610067
Info:
Νομισματικό Μουσείο | Πανεπιστημίου 12, Αθήνα | 210 3610067 |e.nma.garden@gmail.com

Facebook: Nomismatiko Mouseio Garden
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCU8uQTXp2fcKiKRMajyh0kw…
Instagram: https://www.instagram.com/cafenomismatikomouseio/
Google + : https://plus.google.com/u/0/108256538313525181550
Blog: https://cafenomismatikomouseio.blogspot.gr/
***
Επικοινωνία- Προβολή στα ΜΜΕ
Ιωάννα Πεπελάση. 6972885699 | Ε. nma.garden@gmail.com
Θεοδώρα Παπανικολάου. 6977310382 | Ε. nma.garden@gmail.com


Χορηγός επικοινωνίας: www.jazzonline.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο